Followers

Wednesday, 21 October 2009

.:yes...why??:.

dah lama aku tak rasa sedih mcm ni... n suddenly menangis lagi bila baca entry lead
*
*
"Nah amik dukung baby neh..amik berkat, even da bnyk kali ko amik berkat kan..heheheheeeee~!!!!"
"Ko ni barang tak subur..tengok aku, produktif..haha~!"
"Mesti ko sedih kan? Sian ko..(senyum)"
*
*
* sorry lead saya ambik ni dari blog awak...
aku dapat rasakan apa yg dia rasa... dan tetiba soalan yg sama ditanya pada saya tadi
*
*
"korang bila lagi yati?? "
*
*
walaupun soalan tu tak se 'hebat' apa yg diajukan pada lead airmata aku ttp menitis
tp alhamdullilah aku tak jumpa org yg mcm tu.. dan mintak simpang jumpa org yg mulutnya begitu... aku tau satu hari Allah akan makbulkan doa kita
dan aku juga tau..
" anak itu adalah anugerah Allah…Hak Allah. Kalau Dia tak nak bg, maknanyer Dia ada rancangan lain untuk kita. Dia mungkin tak bg rezeki ANAK, tp dia bg rezeki lain kt kita dulu… siapa kita utk mempertikaikan semua tu … Allah S.A.W takkan uji hambanya jika Dia tahu kita tidak mampu hadapinya..Percayalah Dia Maha Mengetahui.."
yes i know... really2 know.... but why???

Monday, 12 October 2009

.:the legend water chalet:.

utk tidak menghapakan semua (mcm ramai je yg nak tgk kan??) aku letak gmbr aku pegi PD ni dengan pantas.. walaupun bnyk keje arini dan sesungguhnya aku adalah malas mengupdated blog skrg ni aku tetap menyambil2 gak...
 
ni gambar dari parking lot 

 

gmbr keadaan dalam bilik kitorang.. masuk2 ada sinki, bath tub, shower, dan toilet sume asing2 pastu naik sikit atas lantai parquet tu baru bilik bilik dia ada 1 katil king dan satu katil queen... aku ckp kat hubby aku tido kat katil king dia kat katil queen... :-p 
korang pecaya?? hahaha 




sblm keluar ke swimming pool posing2 dulu jenuh la hubby melayan aku yg sibuk nak berposing tu... sib baik la mood dia baik hehehe 

 
ready to the pool... aku sbnrnya tak sabar nak berendam kat dalam jacuzzi kat tepi pool tu...best giler badan diurut2 tp kuar je dari situ aku pening plak... gmbr tak smpt nak snap.. semua khusyuk berendam sampai nak tertido2






....ni la antara gmbr2 nya... kalau nak tgk bnyk lagi add saya kat facebook k tp yg pasti kat sini mmg best walaupun rasa mcm dekat je dari rumah aku dan PD tu mcm yg sume tau, takde pape dan air laut yg agak kotor tp puas hati sbb pilih chalets ni mmg cantik sgt dan bilik yg sangat besar...

Wednesday, 7 October 2009

.:Short Getaways:.

aku akan pegi bercuti ke PD sabtu ni... di sini...
*
*
*
*
*
*




nanti aku tgkp gmbr bnyk2 tepek kat sini k....

Tuesday, 6 October 2009

.:nak update apa yerk??:.

tak tau nak update pe kat blog ni asyik melayan facebook je sampaikan terabai blog aku kesian dia... 
tetiba je letak gmbr ni..hehehe ni gmbr aku snap sblm pegi keje aritu.. ok tak aku pakai tudung cenggini?? disebabkan hubby aku tak suka aku pakai tudung ala2 siti tu so aku pelbagaikan penggunaannya buat cenggini... baru dia kata ok...dengar ckp suami serba serbi nih... isteri mithali la katakan hahaha...
tak de la.. hubby aku ni lain mcm skit kalau dia rasa tak kena dimata dia tu jgn la pakai mesti dia kutuk2 nanti.....sblm ko menanah telinga menahan kutukan yg padu tu baik la jgn pakai abis cito...





tak de mende pun nak citer sbnrnya... bila la aku nak buat tranformasi ni?? :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...