Followers

Tuesday, 8 December 2009

.: new moon & my birthday:.

fuhhh.... fuhhh.... dah berhabuk rupanya blog aku ni... punya la lama tak updated skrg ni sgtlah malas nak updated plus tak de benda nak citer....
*
*
and ni pun tak de benda sgt nak citer just....
saturday nite aritu hubby bawak pegi tgk twilight new moon org dah lama dah tgk kitorang baru nak pegi tgk tak pe la janji tgk kan?? 


i've got tis on my birthday...... dari sapa lagi kalau bukan hubby...

 

and lurve it so mushhh.... thanx dear....:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...