Followers

Monday, 26 April 2010

.:tarikh ini - 2 tahun yg lepas:.

pada tarikh ini 2 thn lepas aku dah selamat diijabkabulkan dengan Syed Redzuan bin Syed Mokhtar.. aku rasa mcm baru je lagi kawin pejam celik pejam celik dah 2 thn rupanya... 
dan masih lagi berdua.. sedih gak sbb still berdua.. tp sangat2 bersyukur sbb kasih sayang kitorang tetap utuh mcm dulu gak.. aku pun masih lagi manja2 ngan hubby sama mcm dulu gak.. :-) aku kan terus berdoa semoga kitorang dipanjangkan umur dan jodoh.. semoga ke akhir hayat... 


nikah ~ 25 April 2008


sanding belah perak ~ 26 April 2008
 
dan semalam sempena anniversary kitorang hubby bawak makan kat The Ship, Bukit bintang..hubby bukan jenis romantik2.. dia mmg tak pandai nak beli hadiah ke apa ke.. dia lebih suka kalau aku ckp nak apa.. sbb aku pun cerewet kang beli2 kang aku tak pakai plak rugi la plak kan...

ni gmbar2 masa mkn smlm aku tak snap bnyk pun segan nak ambik gmbr sgt kitorang je tgkp2 gmbr org lain relaks je melantakk... aku peduli apa kan.. diorang tak de FB, tak de blog nak update mmg la tak tgkp gmbr..;-)
 






aku ambik set skali ngan soup, appertiser, main course ngan dessert sedap giler steak dia.. n baked oyster dia fuhhh terbayang2 kelazatannyer...



hubby order BBQ spareribs ~ sedap gak





yang ni sibuk2 soh bangla tu tgkp gmbr kitorang kat luar sementara tunggu car jockey ambik kete....

bangla ni..dia lak pandai soh kitorang posing kat sini la situ la...
wah bagos ko yer... ingat aku nak bagi ko tips...tak de maknenyer ye... huhuhu



aku dpt cap ni for free tengah makan-makan diorang bagi cap ni for free.. aku cam pelik je tetiba bagi aku pe kes kan?? rupanya sbb aku ambik special promotion set dinner tu... sib baik aku tak ckp kat waitress tu... "taknak saya tak nakkkkk...saya dah bnyk dah cap kat umah" (alasan takot kena bayar lebih.. huhuhu)

overall best la makan kat sini aku penah dah mkn kat the ship tp kat penang la.. lama giler dah rasa dia pun dah lupa dah... 

kiss skit kat hubby sbb belanja makan kat sini... lain kali bawak mkn tmpt2 mcm ni lagi k... 


Friday, 16 April 2010

.:MoVeN Peak:.

gambar makan-makan kat moven peak ni gmbr agak lama la.. sajer je nak letak memenuhi ruangan2 blog aku yg dah lama tak berupdated ni haaa.. masa ni menemankan hubby jumpa org .. sambil2 tu melantak la sekali ....

tengah menunggu makanan yg tak kunjung tiba...hubby smpt lagi main poker..


mushroom soup dia creamy giler.. tebayang2 ke'creamy'an nya.. ko!!

hubby's 


mine



kitorang order set apa tah skali ngan air, salad, mushroom soup tu, ngan dessert..mmg kenyang giler padahal dah makan tghari dah kat umah masa tu.. ptg pun makan bnyk gak...

mmmmm.. pinggan yang kekosongan dan perut kitorang yg kepenuhan.... bakal2 kebuncitan tahap kronik dah ni.... 

oh my god... 

i've to diet.... soon.. soon...:-)

.: WeD = PinK DaY @ Baskin Robbins:.

setiap rabu kan pink day kat baskin robbins rabu lepas aku ajak member2 opis sume tak nak pegi makan ice cream so aku pun pg je la berdua2 an ngan hubby.. tp aritu satu benda pink pun tak de kat aku.. lanyard roxy aku tertinggal rumah.. sib baik la hubby pakai baju pink.. so dpt la kitorang buy 1 scoop free another scoop tu...

hubby yg tak suka ice cream pun dipaksa oleh aku makan gak.. sudahnya dia surrender n ckp lepas ni setahun kot baru makan ice cream balik... dia muak sbb manis sgt katanya... ada ke org dlm dunia ni tak makan ice cream... eeeeiii ice cream is heaven okeh... pelik sungguh la... tp bgos jugak his part jadi my part la...mmm ada ciri2 nak menambahkan kegemokan ni.... ohhhh tidddakkk..i put on weight larrr... 

yatie2 stop eating too much boleh tak??... ;-)

 


Tuesday, 13 April 2010

.: dulu dan sekarang:.

kelakar aku tgk diorang tag gmbr masa kat uitm ni kat FB giler kurus kitorang semua masa ni... sampaikan gmbr aku ada yg kata mcm budak tingkatan 3... mmg rindu saat2 masa kat uitm ni... depan rumah residence staff pun leh lagi tgkp2 gmbr aku siap show off pusat plak tu....hehehe...

confirm masa ni residence staff tu tak de kat rumah tu yg berani sangat nak seksi2 dpn rumah dia....terkenang masa kat uitm dulu mmg best....gmbr ni kalau tak masa part 6 masa part 7...


dari kiri, Linda, Sara, K.shida, aku n izan



kecik nyer aku....masa ni leh pakai jeans levis size 24 ok... giler kurus kan?? sekarang??? 

 dari kiri linda, aisyah (takde dlm gmbr atas tu), izan, sara, aku dan kak shida...dgn anak masing2 dan perut masing2 huhuhu ni la rupa kitorang setelah 6 tahun meninggalkan universiti.. 
 
setelah bergelar isteri orang dan mak orang... masing2 dah boolatt2 tp tetap maintain vouge gitew hahaha.... 
 
miss u all dear... uuummuuahh ***

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...