Followers

Friday, 27 August 2010

.:late nite @ red wok:.

semalam lepas pegi shopping2 skit kat IOI Mall.. mkn kat red wok bangi.. aritu try cari restoran ni tak jumpa, malam tadi pun jenuh cari even dah tgk maps pun.... tp kitorang laki bini gigih mencari sampai jumpa sbb tak puas hati dah 2 kali cari tak jumpa akhirnya jumpa gak
 
kitorang sampai dah lambat kul 11 stimboat tu sampai kul 12 so makan secara tamak haloba lar hahahah... 
 








kitorang ambik korean style stimboat + grill = RM30 per pax

overall ok la puas hati makan sbb sos dia pedas ada skit2 rasa mcm kat johnny.. hubby puas hati so boleh pegi lagi :-) stimboat dia biasa2 je... tp grill tu buatkan jadi best..


 

.:tupai-tupai:.

gmbr lama baru nak upload
memandangkan tupai-tupai baru bukak cawangan kat bangi harus la pegi try kan.. kononnya nak try dia punya stimboat tp kitorang terjah restoran ni awal sangat stimboat start from 6pm sampai kul berapa tah... tak de rezeki kitorang just order ala carte menu je....
 
ni gmbr apa yg kitorang makan kat tupai-tupai b4 puasa aritu



 


kangkung goreng belacan + sotong = sedap bangat.. price = RM13.00 kot lupa dah
  
aku order nasi goreng ni pun lupa nama boleh tahan gak sedap price = around RM13.00 gak kot
 

prawn butter sauce kot nama dia kalau tak silap larr price = RM23 kot


hubby punya porridge = RM8.50 

rasanya ala carte menu dia mostly RM10 and above agak mahal aku rasa, tp sib baik sedap.. nanti nk datang lagi try stimboat air kelapa dia plak...sedap ke??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...