Followers

Wednesday, 16 November 2011

.: wordless wednesday :.






:) doakan kami k..


Wednesday, 9 November 2011

.: wordless wednesday :.


latest pic of my niece....qisya




yang demokkkk....hihiihi gerammmm

Saturday, 5 November 2011

.: BFF gathering :.

last week aku ngan hubby pegi taiping sbb ada gathering... mcm besar je bunyi gathering kan.. padahal nyer 4 orang je pun hihihihi

just utk kawan-kawan rapat masa kat Uitm je pun.. sebab dah bertahun tak berkumpul sekali
kitorang decide nak jumpa kat taiping jer, kitorang sewa homestay je pun senang sumbat reramai dalam tu sekali harung ikutkan perancangan asal 6 org tp sudahnya tinggal 4 org je kitorang

tapi tetap teruskan jugak walaupun tak cukup org


tak yah cerita ceriti panjang leborr moh kita layan gambo... hihi


 bila jumpa mula la mengimbau kenangan-kenangan lama masa kat Uitm Perak.....

zaman-zaman muda remaja...  :)


























 

















really enjoyed the moment together...

Yess it's  been 11 Years n still counting...

mudah-mudahan kekal hingga ke akhir hayat.....

love u so damn muchh!!

Tuesday, 1 November 2011

.: Char keoy teow Doli :.

Last week ada gathering kecil-kecilan kat taiping.. so aku berkesempatan la pegi merasa makan Char Keoy Teow Doli ni

agak femes jugak la keoy teow ni kat area taiping
 




masa tu memang tengah sangat-sangat laparrrr.... aku order nasi ayam 1 share ngan hubby,  dan keoy teow sorang satu pinggan...

 

satu pinggan besar RM6 dah sampai separuh makan baru teringat nak snap gambar... hihihi

kat kedai ni orang ramai giler silap2 ko bersila atas lantai kalau tak cukup kerusi meja..... hihi

 rasa dia ok la not bad.... at least merasa la jugak keoy teow yang sering di war-war kan kalau datang ke taiping ni kannnn....

kalau korang dtg taiping jgn lupa singgah sini .... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...