Followers

Thursday, 29 December 2011

.: yuhuuuuu!!! :.

 hai... lama giler tak update blog kan..

ni pun still tak tau apa nak update, skrg ni mcm blur ya amat.... nak update blog pun mcm tak de idea je...  macam-macam hal jadi, dengan aku alah teruk,  masuk air, admited ward, MC selama 2minggu... tengok orang pregnant tak de masalah best jer....
tapi aku redha, semua orang dengan bahagian masing-masing kan??


arini baru start keje balik, alhamdullilah atas berkat doa semua aku n baby dalam kandungan still ok sampai ke hari ni skrg dah nak masuk 15 weeks.... insyallah 


aku letak la gambar kasi korang ilang rindu kat aku...hihii rindu ke??

gambar ni hubby tangkap malam tadi , beg kamera tu pun dah berhabuk dah tak usik-usik sbb tak larat... teruk betol kan??..

gambar ni pun actually utk tatapan member-member rapat yang nak tengok sangat perut yang tak berapa nak moncit tu... :) alang-alang letak la skali kat blog ni... at least tak la berabuk blog aku ni... :)








ok la....see ya!!

mcm biasa, doakan kesejahteraan aku n baby k... masih jauh lagi perjalanan kami... sayang korang banyak-banyak!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...