Followers

Monday, 20 February 2012

.: me currently :.


sajer nak letak gambar ni.. gambar terbaru, semalam masa nak pegi kenduri kawen






 currently at 22 weeks




lepas ni letak gambar shopping barang-barang baby plak.. hihi :)
tak beli apa pun sangat sbb jantina baby still tak tau lagi...



pregnancy wishlist yang tak tertunai lagi :

- nak buat kenduri doa selamat - bulan 4 nanti 
- nak buat 4D scan -insyallah hujung bulan ni/awal bln dpn tunggu 24 weeks ++
- nak buat pregnancy photoshoot - dah booking, insyallah dalam bulan 4-5 
- nak ber 'babymoon' - tp ada je halangan, baby mcm tak bagi je we both pegi without him/her .. hihi so sabar je la sampai dia keluar :)


nak ikutkan wishlist barang-barang baby jgn ckp la tgk sume nak kan... kalau ada rezeki lebih boleh la beli...kalau tak de diam je.. hohoho

k la see ya...:)

Wednesday, 8 February 2012

.:order macaroons & cousin e-day :.

haihhh dah lama tak update entry sampai dah tak tau nak mula mcm mana... nak letak tajuk pun, rasa mcm bengong-bengong jer.. haha

nak buat entry ni pun berejam pikir apa nak tulis.... hentam je la... korang layankan je la gambar-gambar terlatest ni.. ni pun bergambar sbb cousin hubby bertunang.. kalau takat orang jauh2 tak hangkut pun kamera tu haa..

dalam pada tu sempat jugak la sponsor kan 1 hantaran utk cousin hubby ni.... meh suka sangat tgk macaroon ni.. comel je



 
 
ni order kat kak daalia... kat kota warisan je pun senang sambil lalu balik opis dari putrajaya nak balik nilai singgah la ambik kat rumah dia kat kota warisan nun




nasib baik tuan punya badan suka.... btw sapa nak order leh la klik kat link tu jenguk2 aku suka dia buat ni, biasa org buat macaroon kosong je.. tp ni nmpk special la kan... buat hantaran memang cantik...




ni la cousin hubby tu...cantik jer.. org sekarang bertunang sume cantik2 berpelamin.. tetiba rasa nak bertunang balik.. hihi






sama cantik sama padan... semoga kekal ke jinjang pelamin :)



untuk tidak menghampakan korang aku letak la jugak gambar aku yg dah semakin bambam ni ha... hikhik...

*

*

*

*

*

*

*

*





sekeping je sudehhh....  my baby bump at 5 months :)

comey domey tak?? hahaha

k la korang bye2.... thanks sbb sudi singgah luv u olss :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...