Followers

Monday, 26 March 2012

.: seefood :.

nak update blog tp tak tau nak citer pe... :)

 


last week pegi dating-dating tgk wayang ngan hubby tiap-tiap minggu asyik cari barang baby jer kan... last weekend tak beli barang baby dah.. sbb dah hampir-hampir cukup dah... 

ajak hubby tengok wayang citer seefood... dah lama giler tak tgk wayang last tgk citer ombak rindu rasanya.. tu pun pegi time keje ngan opis mate...

bagi aku menarik gak la citer ni... bangga la jugak kan malaysia leh buat citer animasi bahasa inggeris mcm tu... sbb gambar dia cantik sangat.... 

sapa tak tgk lagi pegi la tgk... comel jer ikan2 tu... hikhik.. 

tu jer nak citer... bye.. :) 


** tilam baby yg ditempah dah siap... asyik nak tgk jer geramm.. hihii gmbr nanti aku upload :)

Thursday, 15 March 2012

.: shopping-shopping barang baby :.

 tak de la shopping apa sangat actually yang iye nyer baju bajan yang banyak nyer... 
barang-barang yang besar-besar tak beli lagi pun.... yang tu tunggu dulu la...

sekarang ni pantang pegi mana-mana nmpk je baju baby laju je ambik bayar... asyik-asyik ambik baju jer...hahaha

hubby pun sama kemain suka lagi dia tgk baju comel-comel tu...
yela sapa tak excited kan?
aku ni walaupun dah scan doc ckp baby gurl tp still beli ala-ala unisex jugak tak berani nak beli pinky-pinky n renda-renda... walaupun geram actually ngan baju-baju baby gurl tu... tunggu la dia kuar nanti baru beli lagi :)




 tinggal nak beli skit-skit jer pun... baju tak tambah dah kot, rasa mcm dah cukup tp tak tau la kalau geram sambar jugak selai dua :)... hihihi



ni pun sorok-sorok jugak dari MIL bila bawak balik... dia bising beli awal-awal, tp kalau tak beli dari awal nanti parah plak nak beli sekali harung kan... lagipun aku risau tak larat sangat nak jalan bila dah dekat-dekat nanti... ni pun kalau jalan lebih skit,  siap la malam tu lenguh2 la kaki... susah nak tido... so beli awal-awal skit senang nanti

oooo balik kampung last week tgk2 mak aku dah siap buat dah set tilam untuk baby... sayang mak!!!!....bunga-bunga pink okehh hihihi... sah-sah la gugurl ni... ;-p

tapi aku pun ada order gak satu set leh la tukar2 nanti...

tengok-tengok balik list nak bawak pegi hospital utk baby dah cukup lengkap dah... skrg ni rasanya mcm dah 70% dah sedia.. mudah-mudahan ada rezeki lagi untuk baby lepas ni :)


Thursday, 8 March 2012

.: it's a gurl... insyallah :.


my baby say hye to everyone...hikhik












ni gambar latest scan hari ahad lepas....

asalnya nak buat 4D, tp doctor tak dapat nak captured gambar si kecik ni... dia tutup muka ngan tangan dan terlalu active.... langsung tak dpt gambar yg tengah freeze...haihh la anakkk


ni je la yang dapat 2D scan...

and it's a gurl insyallah.... syukur padamu ya allah dengan segala kurniaan mu... kitorang tak kisah boy ke gurl ke... yang penting dia sihat sempurna tak de cacat cela...itu pun dah cukup bermakna buat kitorang yang dah tunggu hampir 4 tahun ni.... :)

doa2kan kami k... :)

lurve u.... 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...