Followers

Thursday, 27 June 2013

.: on her birthday :.

Pejam celik pejam celik dah setahun anak
aku cepat betul masa berlalu rasa bru semalam menahan sakit melahirkan dia

alhamdullilah sepanjang setahun dia tak bnyk ragam, jarang menangis
dan buat mama papa tido lena sepanjang malam

hari birthday dia tu aku ada training kat kl mmg tak dpt nk luangkan masa dgn dia so blk dr kursus aku singgah beli slice cake kt sr utk dia... 1st time tgk lilin mula excited sudahnya nanges takut api... Hihihi cian dia potong slice cake dulu nnti weekend ni kita wat party k sayang :)






















Wednesday, 26 June 2013

.: seminar setiausaha @ grand season :.

fuhh berabuk2 blog ni malas btol nak update pakai phone...

Mcm2 gambar nak letak tapi semuanya dah basi dah.. Hihihi

Jom layan gambar2 aku attend seminar kt grand season pegi seminar ni aku hangkut skali bella ngan mil.. Sonang kang demam lg anak aku tu kens tinggal so hangkut la jugak.. Tgk dpn mata hari2 puas hati!!!

sempat la bwk bella mandi2 pool 2 hari tu ptg tak de aktiviti pape seronok sgt la si kecik tu mmg suka air.. papa dia keje, dtg la menjenguk jugak hari2 sepanjang kursus tu bwk bella keluar mkn la masa aku ada kelas so tak de la boring sgt si kecik tu dok dlm bilik.

trainer sepanjang seminar ni pun best sangat ... Dinner pun best tema thn ni warna turqoise gigih la cari baju yg blh di mix n match kan last minit pun bru cari baju nya belasah la janji turqoise kann

Jom layan gambar :)























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...