Followers

Monday, 2 June 2014

Blog baru kiter

I'm officially move to my new blog.. 

Atas sebab2 yang tak mampu nak di elakkan dan aku tk mampu nak log in blog aku ni so aku terpaksa redha menerima kehendak ilahi yang blog aku ni bakal terkubur.... Ayat tak leh blah sgt ( ni log in pakai hp jer) 

Ok la yang hidup kena teruskan hidup.. Jom jenguk blog baru aku k... 

http://reasalsabila.blogspot.com

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...