Followers

Thursday, 18 December 2014

.: pre-order pandora :.


sticky post 


saya open order for genuine pandora direct from US harga lebih murah dari butik

cara-cara nak order :

-view website pandora / pandora.net

 -choose your bracelet / charms / clips / spacer etc

 -whatapps / we chat picture (017-6084849) i'll tell u the price 

nak order sebiji charms pun boleh, bracelet sahaja pun boleh, nak full pun boleh as your wish n depends on your budget



****ni adalah pre-order items:

"so please allow 4-5 weeks for items to reach Malaysia, and 2-3 days to ship it to you"


 contoh customer order








ni kat tangan sendiri :p







Thursday, 17 April 2014

.: kursus di fraser hill :.

skema sungguh tajuk entry hihihi

aku ngan geng-geng kat opis ni attend kursus kat fraser hill dari 14hb-16hb isnin sampai rabu semalam

aku mmg tak pernah jejak kaki ke fraser hill pun bila dengar ada kursus happy la bila lagi nak merasa pegi kan...

kitorang sampai awal hari isnin tu sbb mmg plan nak berjalan-jalan kt sekitar fraser tu,, jalan kaki tauuu... hihiii boleh tahan la jauh nya tapi sebab ramai-ramai dan keadaan yang sejuk-sejuk tak rasa pun penat nya... 

jalan-jalan sampai kat menara jam tu jer pun, berfoto gedixx beramai-ramai :) 



Day - 1

malam tu just ada icebreaking jer sekejap pastu balik bilik esok nya baru full day class 


 bergambar yang sakan nya kat sini pemandangan mmg sangat cantik la bunga-bunga segar jer udara pun best nak pegi kelas pagi-pagi tu mmg berkabus


jomm layan gambar


*

ni semua gambar-gambar kat menara jam tu















 gambar-gambar day -2

*
*
kitorang mmg jenis bersiap awal, sepanjang kursus mmg muka kitorang jer yang sampai dulu, siap-siap makan lepas tu kelas tak bukak lagi dah tercongok depan tu...  apa lagi bergambar dulu la jawabnya 

 jom layan macam-macam aksi ada... :) pemandangan pagi mmg tip top dengan cahaya matahari yang memancar ke arah bunga-bunga yang segar mcm-mcm color ada nak bunga mana satu pilih jer...kan best kalau kat bawah ni pun bunga segar cam tu sejuk jer mata memandang








 







 


 

  
 







anti social hihii masing-masing mencari coverage... kat sini susah skit la nak dapat coverage tp ok la masih boleh update instagram, fb everyday tu kira ok la kan :)

 


day - 3

hari last ni mood masing-masing dah sampai rumah dah, rindu anak rindu husband semua... pagi tu aku call bella bila dia cakap "muahh" aku siap menitik air mata lagi rindu kat dia...






semua kepala sempoi-sempoi tangkap gambar bayang la lompat la apa la orang lain tengok jer la hihi... tapi korang mmg best kepala giler-giler tak la boring kan pegi kursus kira mcm berkursus sambil holiday 2 in 1 ... i like :)




 last but not least.... 

snap picture kat depan tempat kursus

horeyyyyy nak balik dah masing-masing rindu kat lakiiii :p




 

Thursday, 10 April 2014

aktiviti conteng dinding bilik air



bila buat aktiviti ni dah sah-sah la yang jadi mangsa adalah dinding bilik air, senang nak cuci :)

papa dia sambung tido lagi kitorang dua beranak senyap-senyap kat dalam bilik air main conteng-conteng aku ni usaha la nak senyap skali bella panggil nenek dia nak tunjuk apa dia buat hihihi

sebelum ni penah jugak buat aktiviti art ni dengan bella kat entry ni

apa yang aku nampak bella kurang minat melukis-lukis ni, bila tgk colour tu melekat kat jari dia dia mcm geli jer siap suruh aku cuci cepat-cepat...jadi aku try plak buat kt bathroom wall ni bkn la nak paksa dia jadi pelukis tapi melukis pun elok untuk asah bakat kreativity dalam diri kan?

sebelum buat aku tanya bella nak lukis-lukis kat dinding tak? dia ckp nak... aku tak paksa, cuma kadang-kadang aku ajak dia buat, let her lead.. bila dia dah tak nak buat kitorang stop... mana la tau lama-lama dia minat :)


*

*

*

*

"let go bella it's time for some arts" :)












 dia yang sibuk nak picit watercolour semua.... semua benda nak buat sendiri si kecik ni













 hasil nukilan bella ngan mama yang tak berapa nak kreatif

bella yang garis-garis tu jer....hihihihi





 








cantik tak saya lukis? :p



Tuesday, 8 April 2014

aktiviti bersama anak



mama bila time rajin cam ni buat aktiviti bersama anak mmg seronok sebenarnya melayan anak buat macam-macam, ehhh mma dia mmg sentiasa rajin pun melayan anak hahahah :p


sebenarnya aku plan nak ajar bella gardening, tapi barang tak beli lagi yang tu kiv dulu la tanam pokok yang senang tumbuh je, biar bella suka bila tgk nanti ... so sebelum tu ajar dia siram pokok dulu :)

aku sediakan baldi isi air pastu dia guna dia punya watering can toys dia tu untuk siram pokok-pokok nenek dia yang idup segan mati tak mau tu hihihi 

nenek dia bukan tanam apa pun pokok2 pun tak berjaga sangat pasu yang ada pun tanam daun pandan, serai, aloe vera.. elok jugak senang petik depan umah jer bila nak

*

*

meh layan gambar ngan video bella menyiram pokok







sungguh-sungguh... bila dapat main air tu yang seronok nya.. 

budak mana tak suka main air kan :)

aktiviti pouring ni antara learning skill for toddler yang kita boleh ajar kat anak kita :)








Apr 7, 2014 | by reasalsabila on Keek.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...