Followers

Thursday, 29 December 2011

.: yuhuuuuu!!! :.

 hai... lama giler tak update blog kan..

ni pun still tak tau apa nak update, skrg ni mcm blur ya amat.... nak update blog pun mcm tak de idea je...  macam-macam hal jadi, dengan aku alah teruk,  masuk air, admited ward, MC selama 2minggu... tengok orang pregnant tak de masalah best jer....
tapi aku redha, semua orang dengan bahagian masing-masing kan??


arini baru start keje balik, alhamdullilah atas berkat doa semua aku n baby dalam kandungan still ok sampai ke hari ni skrg dah nak masuk 15 weeks.... insyallah 


aku letak la gambar kasi korang ilang rindu kat aku...hihii rindu ke??

gambar ni hubby tangkap malam tadi , beg kamera tu pun dah berhabuk dah tak usik-usik sbb tak larat... teruk betol kan??..

gambar ni pun actually utk tatapan member-member rapat yang nak tengok sangat perut yang tak berapa nak moncit tu... :) alang-alang letak la skali kat blog ni... at least tak la berabuk blog aku ni... :)








ok la....see ya!!

mcm biasa, doakan kesejahteraan aku n baby k... masih jauh lagi perjalanan kami... sayang korang banyak-banyak!!!

17 comments:

misya said...

jaga diri n kandungan baik-baik yer

| SUE | said...

tomeynyer perut diaaaaaaa... semoga semuanya selamat yer

Mrs. Mizan said...

comel!

pnsusu said...

mmg rindu nak baca celoteh yat..take care ya..

moga baby yg comel dlm peyutt n mama dia sihat..amin

DaZzlingLilLy said...

dah ada baby bump..cute sgt..do take care of yourself yer yatt

illa said...

take care of urself :)

yatt said...

thanks semua :) sayang korang ketat2 :)

Shida Karim said...

hik²... perut die comei la...
take care tau...!!

Mrs.Farhana said...

patut la xde entry br..rumahnye warded..take care yer yatt..insyaAllah, kuatkan semangat yer..semoga dipermudahkan perjalanan menjadi ibu ngadung..:D

Mrs.Farhana said...

*rupenye

iizla said...

Alahai kiutnya perut.
Tahniah on ur pregnancy!!

my everything said...

kakyati ajenye comeyyyy sangatttt jaga diri baik2 tau nak makan ape2 kite masak kite boleh masak mai ja umah k!! rindu kakyatiii

yatt said...

hahaha nanaaaaaaaa.... rindu kamoo jugakkk... :) tq na :)

Admin said...

nice blog!, follow blk jomwayangku.blogspot.com

Shinnaz Ahmad Rasid said...

yay! miss u! baby bump!

Liza Razak said...

take care mommy to be!!

Admin said...

nice blog! done follow u, jom follow saya blk jomwayangku.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...