Followers

Thursday, 18 April 2013

.: jom layan gambar :) :.

hahahah bila opis dah tak block untuk update blog ni aku plak jadi blurrrrr ya hamat nak update apa....

kejap jer masa berlalu pejam celik pejam celik dah nak dekat setahun dah anak dara ku sorang tu haihhhhh so rindu bau baby... 

bella jadi baby balik la nakkk :)

dah tak tau nak update katanya....jommm layan gambar anak dara saya tu jer la.... 

 
  • masa masuk 9 bulan aritu tumbuh gigi sebatang-sebatang... skrg dah ada 4 batang gigi dah...



  • dah boleh berdiri kuat dah walaupun still pegang-pegang sbb masih takut-takut, takat lepas tangan sebelah tu ada larr hopefully sebelum raya ni dah boleh jalan dah



  •  kalau suruh buat muncung, dia akan buat macam ni... siap dengan soundtrack lagi... hurpppp hurppp... hehe 

  • dah pandai tadah tangan bila kita baca doa, bila kita pun tadah tangan sekali.... sbb nenek dia mengajar budak mengaji kat rumah, dia duduk atas riba nenek dia, bila budak2 tu baca doa sblm mengaji dia pun ikut sekali :) alhamdullilah


  •  aritu belikan dia set of toothbrush kemain suka setiap kali mandi aku beruskan gusi dia diam jer.... hihii


  •  sekarang dah mkn mcm orang besar dah tak nak sangat mkn bubur lembik lembik dah mkn nasi lemak sebutir2 kooo... itu yg dia suka so kita bagi jer... sbb since 7 months dia dah pandai mengunyah pakai gusi, skrg dah ada gigi lagi la tak pandang dah bubur blend hancur, lenyek2 ok la tp tu pun dah jemu.... nanges mak tengok anak nya pegi house warming makan segala mak nenek laksa, puding, bagaiii

  •  dah pandai malu sekarang... masa ni dia tengah syok layan lagu "terima kasih kuucapkan padamu atas nikmat yang diberi padaku" aku tegur dia "oooo anak mama suka lagu tu ye".... terus buat muka malu-malu tekup muka kat tilamm... suka sangat lagu tu tak kira tengah menyusu terus berenti sampai la lagu tu abes....

  •  setiap kali nak nenen dia akan gosok-gosok mata mcm ni kononnya nak bgtau yang dia ngantuk sangat la nak nenen sekaranngggg!! padahalnya lepas abes je nyusu lintang pukang merangkak ntah ke mana.... drama queen sungguhhhhh!!!

 


layan gambar-gambar lain jugak jommm... haha muntah lar dengan gmbr-gambar jer


gambar terbaru mama & bella


 papa & bella



muka kepochi... ikut sapa la ni hikhik



  
ni gambar masa si kecik ni nak ikut nenek dia balik kg kat pasir besar balik ari jer pun tapi mama tetap risau takut dia nanges jer... tp dia 'big girl' dah tak meragam lagsung MIL kata...




ni muka budak tak sihat... tengah tunggu turn kat Al-Zahra... suspected HFMD




yang ni gambar ikut mama beli barang dapur kat tesco




 ni plak gambar-gambar masa balik kampung Perak aritu...







okeh tu jer gambar-gambar randomly selected.... hikhik nanti mama kiter update lagi ye.... bye-bye semua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...