Followers

Thursday, 18 April 2013

.: jom layan gambar :) :.

hahahah bila opis dah tak block untuk update blog ni aku plak jadi blurrrrr ya hamat nak update apa....

kejap jer masa berlalu pejam celik pejam celik dah nak dekat setahun dah anak dara ku sorang tu haihhhhh so rindu bau baby... 

bella jadi baby balik la nakkk :)

dah tak tau nak update katanya....jommm layan gambar anak dara saya tu jer la.... 

 
  • masa masuk 9 bulan aritu tumbuh gigi sebatang-sebatang... skrg dah ada 4 batang gigi dah...



  • dah boleh berdiri kuat dah walaupun still pegang-pegang sbb masih takut-takut, takat lepas tangan sebelah tu ada larr hopefully sebelum raya ni dah boleh jalan dah



  •  kalau suruh buat muncung, dia akan buat macam ni... siap dengan soundtrack lagi... hurpppp hurppp... hehe 

  • dah pandai tadah tangan bila kita baca doa, bila kita pun tadah tangan sekali.... sbb nenek dia mengajar budak mengaji kat rumah, dia duduk atas riba nenek dia, bila budak2 tu baca doa sblm mengaji dia pun ikut sekali :) alhamdullilah


  •  aritu belikan dia set of toothbrush kemain suka setiap kali mandi aku beruskan gusi dia diam jer.... hihii


  •  sekarang dah mkn mcm orang besar dah tak nak sangat mkn bubur lembik lembik dah mkn nasi lemak sebutir2 kooo... itu yg dia suka so kita bagi jer... sbb since 7 months dia dah pandai mengunyah pakai gusi, skrg dah ada gigi lagi la tak pandang dah bubur blend hancur, lenyek2 ok la tp tu pun dah jemu.... nanges mak tengok anak nya pegi house warming makan segala mak nenek laksa, puding, bagaiii

  •  dah pandai malu sekarang... masa ni dia tengah syok layan lagu "terima kasih kuucapkan padamu atas nikmat yang diberi padaku" aku tegur dia "oooo anak mama suka lagu tu ye".... terus buat muka malu-malu tekup muka kat tilamm... suka sangat lagu tu tak kira tengah menyusu terus berenti sampai la lagu tu abes....

  •  setiap kali nak nenen dia akan gosok-gosok mata mcm ni kononnya nak bgtau yang dia ngantuk sangat la nak nenen sekaranngggg!! padahalnya lepas abes je nyusu lintang pukang merangkak ntah ke mana.... drama queen sungguhhhhh!!!

 


layan gambar-gambar lain jugak jommm... haha muntah lar dengan gmbr-gambar jer


gambar terbaru mama & bella


 papa & bella



muka kepochi... ikut sapa la ni hikhik



  
ni gambar masa si kecik ni nak ikut nenek dia balik kg kat pasir besar balik ari jer pun tapi mama tetap risau takut dia nanges jer... tp dia 'big girl' dah tak meragam lagsung MIL kata...




ni muka budak tak sihat... tengah tunggu turn kat Al-Zahra... suspected HFMD




yang ni gambar ikut mama beli barang dapur kat tesco




 ni plak gambar-gambar masa balik kampung Perak aritu...







okeh tu jer gambar-gambar randomly selected.... hikhik nanti mama kiter update lagi ye.... bye-bye semua

4 comments:

lizz said...

ololo tomeinyer dier...kemain kiut dia buat mulut muncung tu..

Madam Sooyaree said...

Comelnya diaaa... diva ok! :D

Anonymous said...

Julia RobertsApart from protecting the feet from injury, the footwear also helps to prevent the population from the spread of intestinal worms. Infestation leads to malnutrition as the invasion of the worms will take all the goodness of the food we eat. The other important point is that well-fitting shoes prevent lesions to the foot which can become infected in a hot and humid climate with poor hygiene.[url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms sale[/url] Kristen StewartThe shoes may possibly arise for accepting alone a little cher but you can account the toms wedge cipher to access them on aces discounts. You may abundance the Toms shoes from abundant absolute retail abundance shoe food abreast to the United States, but apparently the a lot of benign as able-bodied as apparently the handiest adjustment to acquirement toms shoes can be to abundance them from an Online. [url=http://www.onlinetomsoutlet.com]Toms Outlet[/url] It also allows the race sponsors to keep an eye on individual runners and if the sensor system sees something isn't quite right, it can notify emergency authorities who can dispatch a team right away. Granted, this is a blanket technology for the Marathon as it has had, in the past, as many as 26,000 runners leave Hopkinton for the 26.2 miles to Boston. So, it's of necessity that this is a rather large piece of technology, Apart from the style, what make these footwear one of a kind is their traditional style and high quality. Created making use of significant expectations at their factories, these shoes essentially draw their inspiration from your rich record of shoemaking in United kingdom. Merging new normally requires to the aged designs, these footwear have been brought bang current but nevertheless control to retain that air of sophistication and traditional elegance that appears so appropriate. Where Do They Sell Toms sneakers or footwear from Jeffery-West are not an impulse purchase, they are in fact an expense. Until finally and except you dress in them, you will not notice how relaxed they are. The sturdiness of this footwear has also built them preferred within the shoe marketplace and amid the customers. Now, let us study about some interesting information about these two common footwear brands-Where Do They Sell Toms and Jeffery-West. [url=http://www.tomsfans.com]Cheap Toms Sale[/url] In all, this is a great product of Nike's extensive experience with running and Tom-Tom's GPS experience. It's a great and healthy use of technology that will easily become a piece of your standard running gear. If you have no experience to buying something online, maybe you are out the fashion. In the modern life, more and more people like to buy something such as clothes, shoes online. It can save their money, time. At the same time, they can find various fashion things of their love. So, the same as toms shoes. Many Toms online stores are available. You can find any pair of toms shoes with different style, color and size. Importantly, you can get free and fast shipping, quality assurance and low price. Especially, no matter women or mens shoes, all can be found in the online Toms shoes store.
Relate Post
[url=http://www.allstarslimousine.com/]cheap toms high quality for you discount online[/url]
[url=http://new.rus21.ru/index.php?showuser=32446]toms online high quality for you discount online[/url]

MyLittle Q said...

Sangat comey...
beso spec dari tuan....hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...