Followers

Monday, 2 November 2009

.:xtvt weekend:.


~ saturday~

ari sabtu aritu aku masak nasi ayam utk hubby yg dah lama bising nak makan nasi ayam yg aku buat sian dia dah lama aku tak masak... mcm mana nak masak tiap2 minggu berjalan je mmg tak masak la jawabnya so sabtu aritu aku pun menunaikan permintaan perut hubby... 

malam tu kwn2 kolej hubby dulu ajak lepak2 minum ramai2 kat area gombak aku ajak hubby kuar awal skit.. tetiba teringin nak makan kat naili's place tmpt fav kitorang mmg dah lama tak pg last masa anniversary aritu... kedai tu makin bertambah maju ko.. dah siap ada deejay lagi n tgh wat renovation kat bahagian tepi tu utk tmbhkan lagi ruang makan... 

masa aku pegi tu datuk seri wan azizah dtg makan kat situ ngan parent n family dia tapi datuk seri nya tak de... 



sorry la quality gmbr tak berapa nak elok.. sbb snap pakai hp nokia je.. malas nak bawak kamera... aku suka makan kat sini bukan sbb makanan dia yg sedap tp tak la sedap to the max... aku suka konsep kedai dia yg santai dan romantik.. nak bawak budak2 pun sesuai sbb senang ko lepaskan je anak ko berlari2 dalam tu dgn selamat sbb kedai ni dalam taman.. 

aku tak abis2 promote tmpt ni.. mmmm naili's kena bagi aku komisyen ni :-) balik dari makan tu lepak kat maple ngan kwn2 aby sampai kul 3 pagi kul 3.30 sampai rumah terus berdebusss lompat atas katil tido...
arrrggg lega dpt bantal :-) 


~sunday~

ahad tu aku ngan hubby bawak mak pegi shopping kat alamanda dia nak beli kasut handbag ngan purse katanya so dlm kul 4.00 tu kitorang pegi punya la ramai makhluk kat sini sampai parking full terpaksa la menapak parking kat luar


pilih punya pilih sudahnya carlo rino menjadi ppilihan hati mak beli handbag ngan purse kat situ

ni anak tunggal mak yg kebosanan menunggu

disebabkan mak menyopping2 kat situ tak pasal2 menantunya dapat kad carlo rino hehehe... ha so sesapa nak beli brg carlo rino leh pakai kad aku ada diskaun 10% huhuhu... aku jarang beli barang carlo rino ni.. tp aku de ternampak satu beg tu mcm cantik plak... dah ada kad kan harusla beli gak cehhhh tetiba....

2 comments:

leadleedeea said...

nailis mmg best nak lepak n nak dating..hehehee~!!

yatt said...

kan... tu la saya mmg suka pg ssana... rajin pegi sana gak ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...