Followers

Tuesday, 8 December 2009

.: new moon & my birthday:.

fuhhh.... fuhhh.... dah berhabuk rupanya blog aku ni... punya la lama tak updated skrg ni sgtlah malas nak updated plus tak de benda nak citer....
*
*
and ni pun tak de benda sgt nak citer just....
saturday nite aritu hubby bawak pegi tgk twilight new moon org dah lama dah tgk kitorang baru nak pegi tgk tak pe la janji tgk kan?? 


i've got tis on my birthday...... dari sapa lagi kalau bukan hubby...

 

and lurve it so mushhh.... thanx dear....:-)

8 comments:

Ena said...

Bestnyer.. dapat adiah & jenjalan tengok wayang.. :)

FaHaNa's BloG said...

kakyati sedap tak bau die? huhuhu nak jugak jugak jugak

yatt said...

ana : best arr bau dia bau bunga tp keras skit..

ena : tu la... boring ena bukan de anak.. hehehe kitorang mmg tiap2 minggu keluar..

illa said...

..best tul dpt jejalan ek..gie ler honeymoon lg yati..

yatt said...

illa tu la honeymoon planning sume kena pikir thn dpn ..
minggu ni ada family gathering kat Port Dickson minggu dpn plak geng2 Uitm gathering kat Bukit Merah lepas2 tu baru nak pikir nak honeymoon ke mana...

shinnaz said...

wow!bestnyer dapat GUESS..suka..suka..suka..

shinnaz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anna said...

Hi, selamat berkenalan..Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com..Nice to meet u :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...