Followers

Monday, 4 January 2010

.:family gathering PD & Melaka:.

fuhh lega aku blog dah boleh upload gmbr lama giler tak leh nak upload gmbr n updated entah apa kena tah tension je aku tak leh nak updated blog ni pun gmbr2 lama masa tu nak citer tgh fresh lagi skrg nak citer pun dah tak ingat dah pe nak citer korang tgk gmbr je la yerk... gmbr ni masa aku ngan family pegi PD-melaka 11-13hb 12 aritu... kitorang stay kat tiara beach resort sehari lagi sehari kat corus paradise..

 

ni gmbr anak2 buah ku yg sibuk mandi manda kat corus paradise

 

ni gmbr jejalan kat melaka sempat la gak naik beca ni masa ni anak buah aku tak sihat melalak sepanjang jalan sume org tgk je kitorang...


 

yg ni gmbr masa nak naik eye on malaysia masa de kat KL tak lak sibuk nak naik dah kat melaka plak aku naik... huhuhu teruja weiii pes time naik

 

gmbr2 kat tiara beach resort

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...