Followers

Thursday, 24 June 2010

.:hubby menang petronas contest:.

smlm dapat surat dari petronas... my MIL pun tepon hubby ckp de surat MIL bukak n baca rupanya hubby menang contest petronas yg afrika selatan tu sempena world cup before tis ada org petronas call ckp hubby nyer nama shortlisted utk pegi afrika selatan... tp tunggu punya tunggu tak dpt pun... maybe ni hadiah saguhati utk nama2 yg di shortlisted kan tp tak dpt pegi kot.... so dpt la dia RM1000 jadi la kan... sapa nak bagi...
   

cashnyer tak ambik lagi... hubby baru call diorang bgtau bila nak dtg... alhamdullilah... rezeki utk bulan ni, lepas  aku dpt duit tunggakan dan naik gaji dan duit ni... alhamdullilah syukur mudah2an rezeki kitorang makin bertambah2... :-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...