Followers

Thursday, 24 June 2010

.: pegi subang semata2 beli benda ni :.

sibuk dok tgk dlm blog org lain pegi beli macaroons ni aku serius terliur giler beb tgk.... aku pun ajak arr hubby pegi smlm past balik keje..terus gi Empire Mall subang semata2 nak mendapatkan benda alah ni...


giler btol.. ni blom peknen lagi kalau peknen tah apa benda la aku mintak... but thanks to hubby sbb sudi melayan kerenah wife nyer ni....nanti kita g cari benda lain lak ye yunk.. huhuhu
 

ni lah hasilnya.....
 


tp masa aku pegi just ada tis 3 flavor je yg lain2 dah abis... 
  aku first time makan... agak jakun skit hahaha....sedap..... tp it's too sweettttt mmg kena gigit skit2 tp sedap la.. aku suka.. dpt gak aku rasa akhirnya... hikhikhik


  Empire mall tu best gak tp bnyk lagi kedai tak bukak... skrg ni parking pun still free, maybe baru sangat bukak kot aku pun tak sure...nanti2 nak pegi lagi... lalalala

2 comments:

Norasyikin Mahmud said...

wow...menarik warna die..mcm sedap je
nak cuba gak lah..tp kat subang tu kat ne
jauh x yatt,,huhuhu

yatt said...

kat empire subang... sebelah subang parade... manis sgt... tp sedap larrr...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...