Followers

Thursday, 24 June 2010

.:hubby menang petronas contest:.

smlm dapat surat dari petronas... my MIL pun tepon hubby ckp de surat MIL bukak n baca rupanya hubby menang contest petronas yg afrika selatan tu sempena world cup before tis ada org petronas call ckp hubby nyer nama shortlisted utk pegi afrika selatan... tp tunggu punya tunggu tak dpt pun... maybe ni hadiah saguhati utk nama2 yg di shortlisted kan tp tak dpt pegi kot.... so dpt la dia RM1000 jadi la kan... sapa nak bagi...
   

cashnyer tak ambik lagi... hubby baru call diorang bgtau bila nak dtg... alhamdullilah... rezeki utk bulan ni, lepas  aku dpt duit tunggakan dan naik gaji dan duit ni... alhamdullilah syukur mudah2an rezeki kitorang makin bertambah2... :-)

.: pegi subang semata2 beli benda ni :.

sibuk dok tgk dlm blog org lain pegi beli macaroons ni aku serius terliur giler beb tgk.... aku pun ajak arr hubby pegi smlm past balik keje..terus gi Empire Mall subang semata2 nak mendapatkan benda alah ni...


giler btol.. ni blom peknen lagi kalau peknen tah apa benda la aku mintak... but thanks to hubby sbb sudi melayan kerenah wife nyer ni....nanti kita g cari benda lain lak ye yunk.. huhuhu
 

ni lah hasilnya.....
 


tp masa aku pegi just ada tis 3 flavor je yg lain2 dah abis... 
  aku first time makan... agak jakun skit hahaha....sedap..... tp it's too sweettttt mmg kena gigit skit2 tp sedap la.. aku suka.. dpt gak aku rasa akhirnya... hikhikhik


  Empire mall tu best gak tp bnyk lagi kedai tak bukak... skrg ni parking pun still free, maybe baru sangat bukak kot aku pun tak sure...nanti2 nak pegi lagi... lalalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...