Followers

Saturday, 5 November 2011

.: BFF gathering :.

last week aku ngan hubby pegi taiping sbb ada gathering... mcm besar je bunyi gathering kan.. padahal nyer 4 orang je pun hihihihi

just utk kawan-kawan rapat masa kat Uitm je pun.. sebab dah bertahun tak berkumpul sekali
kitorang decide nak jumpa kat taiping jer, kitorang sewa homestay je pun senang sumbat reramai dalam tu sekali harung ikutkan perancangan asal 6 org tp sudahnya tinggal 4 org je kitorang

tapi tetap teruskan jugak walaupun tak cukup org


tak yah cerita ceriti panjang leborr moh kita layan gambo... hihi


 bila jumpa mula la mengimbau kenangan-kenangan lama masa kat Uitm Perak.....

zaman-zaman muda remaja...  :)


























 

















really enjoyed the moment together...

Yess it's  been 11 Years n still counting...

mudah-mudahan kekal hingga ke akhir hayat.....

love u so damn muchh!!

1 comment:

mysha said...

LepaS nih kak yaTT pulak tolak strollER ekekekkee

hurM mmg besH bila gather ramai2 kan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...