Followers

Tuesday, 1 November 2011

.: Char keoy teow Doli :.

Last week ada gathering kecil-kecilan kat taiping.. so aku berkesempatan la pegi merasa makan Char Keoy Teow Doli ni

agak femes jugak la keoy teow ni kat area taiping
 




masa tu memang tengah sangat-sangat laparrrr.... aku order nasi ayam 1 share ngan hubby,  dan keoy teow sorang satu pinggan...

 

satu pinggan besar RM6 dah sampai separuh makan baru teringat nak snap gambar... hihihi

kat kedai ni orang ramai giler silap2 ko bersila atas lantai kalau tak cukup kerusi meja..... hihi

 rasa dia ok la not bad.... at least merasa la jugak keoy teow yang sering di war-war kan kalau datang ke taiping ni kannnn....

kalau korang dtg taiping jgn lupa singgah sini .... :)

3 comments:

ekin mahmud said...

hai yatt...wah sedap makan,
xsalah kin lah kedai ni pernah masuk dalam rancangan 'warung kita'
katanya memang sedap chay koew teow kat situ..hehehe..kalau lalu taiping,kena singgah ni

~yaya~ said...

hi yatt..erghh! trus teringik koew teow Doli..kampung halaman ku tuh :)

Cik Sibuk said...

aiseh..teringin sudahh..jauh la pulakk
:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...