Followers

Monday, 20 February 2012

.: me currently :.


sajer nak letak gambar ni.. gambar terbaru, semalam masa nak pegi kenduri kawen






 currently at 22 weeks




lepas ni letak gambar shopping barang-barang baby plak.. hihi :)
tak beli apa pun sangat sbb jantina baby still tak tau lagi...



pregnancy wishlist yang tak tertunai lagi :

- nak buat kenduri doa selamat - bulan 4 nanti 
- nak buat 4D scan -insyallah hujung bulan ni/awal bln dpn tunggu 24 weeks ++
- nak buat pregnancy photoshoot - dah booking, insyallah dalam bulan 4-5 
- nak ber 'babymoon' - tp ada je halangan, baby mcm tak bagi je we both pegi without him/her .. hihi so sabar je la sampai dia keluar :)


nak ikutkan wishlist barang-barang baby jgn ckp la tgk sume nak kan... kalau ada rezeki lebih boleh la beli...kalau tak de diam je.. hohoho

k la see ya...:)

5 comments:

PUANSTOBERI said...

Alalaaa..comelnya...
Sker tgk. Bila nak tibanya saat itu kami2 (TTCian's) pula yer :))

DaZzlingLilLy said...

wah dah besar perut..nanti letak pic baru tgh shopping plak yer..

yatt said...

Pn stoberi : insyallah ada rezeki utk semua :)

lily : haha.. insyallah nanti i update k..

RaRa8821 said...

best x da pegnent??ai..name kite rara..suke bace blog akaq sebelOm wat blOg..,2 yg kite wat blOg...follow akaq..folLow me k..,btw..salam perkenalan..

~ ADANDO ~ said...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...