Followers

Thursday, 8 March 2012

.: it's a gurl... insyallah :.


my baby say hye to everyone...hikhik












ni gambar latest scan hari ahad lepas....

asalnya nak buat 4D, tp doctor tak dapat nak captured gambar si kecik ni... dia tutup muka ngan tangan dan terlalu active.... langsung tak dpt gambar yg tengah freeze...haihh la anakkk


ni je la yang dapat 2D scan...

and it's a gurl insyallah.... syukur padamu ya allah dengan segala kurniaan mu... kitorang tak kisah boy ke gurl ke... yang penting dia sihat sempurna tak de cacat cela...itu pun dah cukup bermakna buat kitorang yang dah tunggu hampir 4 tahun ni.... :)

doa2kan kami k... :)

lurve u.... 


9 comments:

♥ ROS ♥ said...

Insyallah moga suma selamat.. Doakan ros jgak yer.. :) msa my baby ari tu scan boboi, last2 bru gegirl... :) hihihi

I`mulan said...

wah, bestnya.. take care ya..
from Mulan Maseirra

DaZzlingLilLy said...

bestnya baby gurl!..i doaan u selamat bersalin nanti..aminn

yatt said...

ros : oo yeke...tak tau la doc ckp 80% girl... saya beli barang unisex jer :) btw, saya doakan awak jugak k..

mulan : thanks mulan

lily : thanks dear..:)

WuMing said...

Wah.... tahniah....

Mr. and Mrs. Mizan said...

eh sama dlm tummy ku.. girl jgk nih..
Moga selamat sume nye! doa tuk kami jgk ye, hee..

illa said...

klinik jameaton ni ktne dear?

yatt said...

klinik ni kat pinggiran putra.. dkt ngan JJ equin

yatt said...

aja : tu la insyallah baby gurl.. best la ko dpt bbay gurl,, dah sepasang dah :) aku doakan ko pun selamat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...