Followers

Friday, 8 June 2012

.: bebel-bebel hari jumaat :.

tak de pe nak update... just bebel2 jer.. nak up gambar photoshoot tak dpt lagi... so kita bebel2 dulu

tadi cek up 37 weeks ++ kat KK ... everything ok except berat naik bnyk la pulak.. baru seminggu dah naik sampai 1.5 kg... telan air liur tgk jarum penimbang tu.. sah2 la kena bebel ngan nurse kan... pastu tak pasal2 kena observe plak terpaksa la cek tekanan darah tiap2 hari kat Klinik 1 Malaysia...

dah berat nak naik nak buat mcm mana kan... sedap sangat hari2 makan masak lomak cili padi kot tu yg ber kilo-kilo lomak2 naiknya.....

our little "B" ni mcm biasa sihat walafiat, masih belum tunjuk tanda2 nak kuar lagi.... bagi hint pun tak.. sedap betul dok dalam ni.. main playground dalam perut mama sampai tak nak kuar lagi....

papa ngan mama dia pagi2 dalam kete nak pegi keje pujuk soh dia kuar awal... papa kata "sume benda dah beli dah tinggal nak pakai jer... kuar cepat2 ye sayang papa" dia tendang2 la bila dengar suara papa dia.. tp tak jugak nak keluar... hihihihiih

papa kena rasuah skit ni kasi dia kuar cepat tp masalahnya nak rasuah dengan apa? huhu

tak pe la bila rasa nak kuar nanti keluar ye sayang....janji awak behave kat dalam n keluar ngan sihat  mama ngan papa tetap tunggu dengan sabar... :)

just can't wait to meet u little "B"

doakan kami k... :) love u... ummuaahhh



10 comments:

| SUE | said...

wah kejap je dah 37 wks.
semoga semuanya dipermudahkan ye..
nanti update gambo yr little B k :D

my everything said...

soo sweetttt

sarah said...

tarikh2 untuk di bid.. 13/6, 19/6, 25/6. hihihih

yatt said...

sue : haah su pejam celik pejam celik dah nak bersalin dah :)

yatt said...

nana : hihi...

yatt said...

sarah : me vote for 13 June.... haha kalau dia nak kuar time tuuuu kalau tak mo tunggu je laa

Mrs Nazar said...

mesti berdebar2 skrg kan..mcmana la nak jadi nanti kan..x pa..naik la brapa kilo pun T..janji ko ngan bb sihat..

yatt said...

izan : tu la aku tak kisah sangat janji dua2 sihat... lepas ni boleh lari pegi keje hari2 kasi kurus haha...

mardhiah mansor said...

comelnyer-suke bace blog awk--btw--nnt update la gmbo bb yer

izla said...

congrats on ur pregnancy.
dah 37 rupanya.
tak lama lagi dah tu
all the best

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...