Followers

Monday, 16 July 2012

.:entry tertangguh ~ Lahirnya Puteri Kami:.

alhamdullilah setelah 28 hari berpantang baru hari ni berkesempatan untuk update blog... si princess tengah tido.. leh la aku update kalau tak jgn harap la.. tak kasi chance langsung kat mama dia :)


intorducing our little princess



beberapa jam selepas dilahirkan




 Sharifah Rea Salsabila bt Syed Redzuan
19 June 2012 , Hospital Seremban
Normal, 2.49 kg









day 2


day 2



masa ni tengah siap2 nak kuar wad dah...

k lar tak leh lama... GTG

bye...nanti sambung next entry... cerita saat melahirkan our little Bella

10 comments:

DaZzlingLilLy said...

alahai comelnya bella..update lah selalu yatt

yatt said...

lily : insyallah kalau smpt.. hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

congratulation! comel baby!

...sWeeT uMi... said...

alalala...comel la dia...rasa nak peluk cium cium haaaa....nnti update ek (^_^)

| SUE | said...

congrats!
alolololo baru day 2 udah bereben bagai...nak tgk gambo baru!

fairus said...

WAH.. TAHNIAHLAH.. SAYA PUN BARU JUGA MENIMBANG CAHAYA MATA YANG KEDUA.. :) PEREMPUAN JUGA..

Wawa said...

alololo...tecik2 da pakai reben ye...da besar nti mst mama nye beli mcm2 ni...baru la cute miut...:)

Azura said...

cumelllnyerrr bella... tahniah dear!!!... p/s: tgh tunggu brite dr anzalna. kate dpt baby boy.. hehehe...

♥ ROS ♥ said...

ala tomeinyer bella :") thniah...

yatt said...

tq semua...nnti saya update lg ye muka bella dah berubah dah skrg :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...