Followers

Thursday, 30 May 2013

.: attend course @ regency hotel PD :.

Hello hello morning.. Arini bersiaran dari regency hotel PD...

attend course dari hari selasa aritu.. punya la susah hati nk meninggalkan si kecik tu.. Dgn stok susu tak cukup.. terpaksa la topup ngan fm

Pastu dia demam plak lagi la mamanya susah hati nk tinggalkan..

setiap kali call jer dia merengek mil ckp meragam jer, sedih oiiii 1st time tinggalkan anak.. Last2 hubby n mil dtg bawak bella jumpa aku kt hotel lepas rindu nmpk jer muka mama nya terus cebek n mintak nk dukung alahai sayu hati...

Dpt la spent time kejap dlm 2 jam bwk dia mandi pool sume...

arini nk balik dah last day tak sabar nk balik huhuhu....

Ok la jom layan gambar jommm :)













1 comment:

Hana Soffelia said...

Sedihnya Yat kena tinggalkan anak. Last year office ada TWC. tak sanggup ooi nak tinggalkan, terpaksa bayar sendiri bilik, bawak suami dan mak sekali. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...