Followers

Thursday, 27 June 2013

.: on her birthday :.

Pejam celik pejam celik dah setahun anak
aku cepat betul masa berlalu rasa bru semalam menahan sakit melahirkan dia

alhamdullilah sepanjang setahun dia tak bnyk ragam, jarang menangis
dan buat mama papa tido lena sepanjang malam

hari birthday dia tu aku ada training kat kl mmg tak dpt nk luangkan masa dgn dia so blk dr kursus aku singgah beli slice cake kt sr utk dia... 1st time tgk lilin mula excited sudahnya nanges takut api... Hihihi cian dia potong slice cake dulu nnti weekend ni kita wat party k sayang :)






















1 comment:

DaZzlingLilLy said...

happy birthday bella,semoga membesar menjadi anak yg solehah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...