Followers

Wednesday, 13 November 2013

.: kenduri kendara :.

aku join kenduri nya jer kendara tak join pun :p

SABTU

ni cerita kenduri last week sabtu ahad ada kenduri sabtu cousin belah aku bertunang kat hulu langat ahad cousin hubby kawen kat Jelebu

sabtu pagi tu gerak pegi sungai buloh dulu ambik mak ngan abah sana dari sana terus pegi umah makcik aku kat hulu langat.... 

pagi tu pakaikan bella baju ni, ayat hubby "Bella pakai mcm tu jer ke?" heloooo papa mama baru jer beli baju tu kat Poney semalam.... 

laki aku pesen nak anak dia pakai baju gaun jer bila pakai seluar dia rasa tak kena rasa mcm bukan baju jalan... adoiii kalau korang asyik tgk anak aku manjang bergaun tu mmg la sebab papa dia.. aku ni nak la pelbagaikan baju anak aku tp dia tetap tak suka... 

nasib baik la MIL ckp tak pe la panas kang kat kenduri legaaa aku tak payah salin baju lain








aku rasa okey je pakai baju ni kan?? mmmm 



gambar kat kenduri tak de kikiki tak smpt nak snap lagipun balik awal sbb mak ngan abah nak straight balik perak lepas kenduri tu


AHAD

ahad plak pegi kenduri belah hubby  kat Jelebu N9....orang kata ni perkampungan untuk keturunan Syed & Sharifah, kalau dulu2 sapa tak kekalkan keturunan akan dibuang dari kampung tu.... katanyaaa Allahualam 

tapi sekarang tak dah kot... takan ada org berpikiran cam tu lagi kann
tapiiiii yang kawen ni pun Syed & Sharifah jugak, diorang ni boleh dikatakan gigih gak la mencari Syed & Sharifah untuk kekalkan keturunan diorang

 iolsss jer bukan Sharifah youuu!!! :)

 bukan main jauh lagi tempatnya...campur ngan sesat barat ada la dalam 2 jam gak dari Nilai nasib baik Bella tido jer sepanjang jalan


perkara wajib dalam kereta.... pose pose.. camwhore anak beranak :)








#ootd #reasalsabila

bella hari ni plak hubby cakap anak dia kembang macam bunga matahari... ajer jer papa awak tu Bella







ni gambar pengantin nya... yang lelaki tu cousin hubby






cantikk :) semoga kekal ke akhir hayat

1 comment:

aliqaliqa said...

cantik jee baju poney tu.. poney tau.. Amna ada selai je pun baju poney.. mahai..

tapi aunty lagi tertarik kat baju kedua bella tuu.. beli kat ne.. hiihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...