Followers

Tuesday, 10 February 2009

.: dinner opis hubby @ Tenji Japanese Buffet:.

hari jumaat lepas aku mintak kat bos nak half day sbb nak pegi dinner opis hubby kul 6.00 ptg tu.. nasib baik dia bagi.. balik2 sampai nilai terus pg blow rambut.. siap2 kul 4.30 kuar rumah.. dinner tu kat Tenji Japanese Buffet Restaurant kat Solaris Mont Kiara dekat ngan tol jln duta.. sampai kat situ dalam kul 6.00 dah ramai dah yg sampai... opis hubby aku staff dia tak ramai, tp dinner tu campur ngan kontraktor dan supplier skali.. kebanyakannya cina berapa kerat je melayu... restaurant ni makanan dia lebih kurang mcm last year gak.. cuma tahun lepas kat chinese restaurant tahun ni kat japanese retaurant lak..tp tis year tmpt dia lagi best...

 


ni gmbr masa on the way nak pegi aku tgkp gmbr sendiri dlm kete, takde keje nak buat lepas tu jln jem aku siap tetido lagi.. tau2 dah sampai dkt jln duta dah...



ni gambar restaurant nyer kat luar restaurant 


aku ngan hubby posing2 dulu sblum masuk dlm restaurant tu... yg lain2 dah masuk dulu dah aku ajak hubby gi snap2 gmbr dulu

 

ni gmbr2 tengah makan hubby aku makan tak ingat dunia.. ambik sekali bnyk2 mcm tak leh ambik lagi dah padahal nyer nak ambik2 la even seratus kali pun...bukan nyer tak leh ambik dah, 

aku lak tak abis2 makan aiskrim hagen daaz ngan cake kat situ, ambik awal2 nanti bila dah ramai org alamatnya kena beratur panjang la.. cake ngan dessert dia punya la bnyk sampai tak tau nak ambik mana satu pastu aku makan salmon, salmon dia mmg sedap hubby yg tak suka pun jadi suka lak mkn... mmg puas hati la dinner kat sini tahun ni lagi best dari tahun lepas.. 
  yang ni gmbr lucky draw utk angpow.. ada 12 keping angpow dlm nyer ada RM100.. hubby aku dpt la satu angpow jadi la dari tak dapat pape kan..

 
utk lucky draw hadiah lak kitorang dpt no 1 hadiah yg paling mahal tp disebabkan hamper tu dalam dia ada arak ngan ginseng2 cina kitorang terpaksa la tukar ngan cina bagi kat diorang hamper kitorang tu dan kitorang ambik set pinggan mangkuk....




whatever pun we really enjoy the dinner.. and hoping that next year hubby's bos buat kat tmpt yg lagi sempoi...:)

5 comments:

NuRuL 'AiN said...

wah g dinner dkt japanies restaurant...
ermm..lawa la baju akak..!!

lieya_latif said...

comel ko yati...bile plak ko rebonding rambut....cute!!!

ha'ah aku setuju ...dressing ko cun....

bestnye makanan jepun...aku mmg gile sushi ngan salmon....nyum nyum nyum....

yatt said...

yeke thanks.. lieya aku tak rebond la.. blow temporary jer utk gi dinner tu..

mysha said...

bESt la aKak g dinnER kaT cTu..

kEK tu tAK tAHan sHA nenGok....

rose emely said...

kak yati, u've been TAG. amik dlm blog org k...n wajib jawab!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...