Followers

Wednesday, 4 February 2009

.:new image:.

sbrnya tak tau nak updated apa kat dalam blog aku ni.. tak de gmbr baru pun...so aku letak la pic ni...
new image la konon huahuahua... aku sajer2 jer testing pakai tudung ni pegi keje..ada yg kata ok sesuai ngan aku ada yg kata tak suka... apapun mr hubby suka... tu yg penting hehehehe....so aku pun mcm nak teruskan image ni tp tgh mengumpul2 koleksi tudung ni... insyallah nanti bila dah cukup collection aku, aku akan pakai tudung terus kot.... ehhh kenapa ada kot ye.. insyallah....


tudung yg senang pakai... tak payah nak iron beria sangat


6 comments:

rose emely said...

caiyok caiyok!!!
azam 2009 ke yati? anyway sweet...chubby chum. hik hik hik

lieya_latif said...

comey...aku rase ko sesuai pakai tudung ni...sape yg tak suke tu meh bagi tau kat aku...aku cili2 api mulut org tu hik hik hik hik......

yatt said...

org tu ialah wan sengal.... hahaha

Mr. and Mrs. Mizan said...

comel..
comel... :)

NuRuL 'AiN said...

wah cute nye akak...

my everything said...

kakyati nak beli tudung ni kat mane kakyatiii huhuhu nak cari mcam nii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...