Followers

Thursday, 4 February 2010

.: reunion OM114 2000-2003 :.

ni gmbr dinner OM114 2000-2003 uitm perak.. tak ramai pun yg attend tak sampai suku dari batch kitorang tp sangat meriah n havoc.... kitorang buat makan2 kat restoran simpang 3 ipoh 30/1/2010 aritu...
*
*
just lets the picture do the talking.. :-)



bergambar beramai2 wit red + black theme.. cuma ni je yg ada... yg lain2 tak dpt nak attend tak pe la tak ramai pun janji tetap meriah... 

 
wit azreen.. ni gmbr masa sesi tukar2 hadiah

 
wit newly weds ~ lin

 
ngan lia.... really envy her sbb dia dah slim giler compared dulu

 
wit kak sal

 
wit cik yun...
*
*
n last but not least... 

gambar bermanja-manja ngan hubby harus ada... :-)
**kredit to abg sham yg sudi melayankan aku tolong tgkp gmbr ni hehehehe

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

meriah gak tu walau tak ramai...... aku punye batch ni ntah bile nak buat plak ....asek perancangan jek...last2 takde pung hihihihi

Naurah Napiha said...

best ye dpt jmp membe lame nih..teringin sgt nk jmp membe2 poli..tp xtau mcm mne nk contact budk2..he..meriah2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...