Followers

Monday, 25 January 2010

.:shopping2 weekend:.

30hb ni aku ada reunion ngan member2 uitm perak OM114 batch 2000-2003 aku suggest tema hitam merah sudahnya aku yg jenuh nak mencari baju itam merah... tesion aku aku ni dah la tak berkenan ngan warna merah nak cari baju punya la payah baru aku sedar rupanya kalau warna tu kita tak berkenan susah rupanya nak mencari warna tu....

yg aku tgk tak abis2 baju pink...sabtu tu aku ngan hubby pegi la midvalley cari2 baju aku ngan hubby skali.. dan cari hadiah sbb masa reunion tu nanti kitorang buat tukar2 hadiah...jalan sampai sakit2 kaki tp baju aku tak gak beli2...gambar tak tgkp pun hari sabtu tu...
*
*
*
hari sabtu tu kitorang shopping berdua ahad tu plak kitorang pegi jln TAR mak ajak pegi.. mak plak belanja kitorang shopping dan teman mak beli kain pasang utk buat baju anak buahnya nak kawin bulan 3 ni... aku pun dpt la kain sepasang.. mak ckp nak belanja kain limit RM120 aku dah rambang mata dah hubby laju je pilihkan dengar mak dia nak belanja menantunya yg sorang ni ha..hahah.. mak smlm bermurah hati beli baju utk semua org utk aku, hubby n waled... 
 
sibuk jugak pilih2 kan kain utk mak
kain ni cantik tak?? gulati's ada sale kain yg 200 lebih sume tinggal 100 lebih je..ada kain yg 34 sepasang la 28 sepasang la... kain dia pun cantik2 tp aku harus la pilih yg mahal kan walaupun dpt sepasang.. so aku rembat yg RM128.. eeeeiiii bagai nak gila ko pilih kain kt sini padahal beli sepasang je...mak yg beli banyak 

 
lepak2 jap setelah penat menunggu...





ni la hasil rembatan di Gulati's yg hijau no 4 dari atas tu kain aku...

 


pastu teruskan sesi penjelajahan ke Sogo plak cari kemeja hubby... hubby beli kemeja bonia kat Sogo... org punya la ramai.. maklum la nak raya cino... kat jalan TAR lengang je ye la cina mana la beli barang kat jln TAR kan... tp kat shopping complex diorang saja isinya..



dah penat2 jalan kitorang singgah makan kat INSAF kitorang makan nasi beriyani kat situ... mmg marvellous la beriyani dia...mak kata rasa dia tak berubah dari hubby aku kecik dulu sampai skrg mak mmg slalu makan kat situ...
*
*
*

taraaaa... ni la hasil rembatan kitorang start dari sabtu sampai ke ahad bershopping... 

**haaa dalam paper beg aussino tu ialah hadiah yg aku beli utk reunion tu... disebabkan aku bermurah hati skit aritu, makanya hadiah tu adalah lebih dari harga yg ditetapkan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...