Followers

Tuesday, 13 April 2010

.: dulu dan sekarang:.

kelakar aku tgk diorang tag gmbr masa kat uitm ni kat FB giler kurus kitorang semua masa ni... sampaikan gmbr aku ada yg kata mcm budak tingkatan 3... mmg rindu saat2 masa kat uitm ni... depan rumah residence staff pun leh lagi tgkp2 gmbr aku siap show off pusat plak tu....hehehe...

confirm masa ni residence staff tu tak de kat rumah tu yg berani sangat nak seksi2 dpn rumah dia....terkenang masa kat uitm dulu mmg best....gmbr ni kalau tak masa part 6 masa part 7...


dari kiri, Linda, Sara, K.shida, aku n izan



kecik nyer aku....masa ni leh pakai jeans levis size 24 ok... giler kurus kan?? sekarang??? 

 dari kiri linda, aisyah (takde dlm gmbr atas tu), izan, sara, aku dan kak shida...dgn anak masing2 dan perut masing2 huhuhu ni la rupa kitorang setelah 6 tahun meninggalkan universiti.. 
 
setelah bergelar isteri orang dan mak orang... masing2 dah boolatt2 tp tetap maintain vouge gitew hahaha.... 
 
miss u all dear... uuummuuahh ***

3 comments:

illa said...

salam yati..lama xupdate hehee...bz fb eh..kuus n kecik yati dulu ek??..comel jerk hihik

yatt said...

hahaha kan?? kurus giler berat 35-38 jer masa tu... sekarang bukan main bulat lagi... :-)

Mr. and Mrs. Mizan said...

sama berat cam aku jerk dulu2.. tp skrg aku lg berat dr ko, heee..
cam kenal je, linda tu.. linda jaafar ek?? sek ACS sitiawan dulu ekk??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...