Followers

Thursday, 15 July 2010

.:MeatWorks:.

hubby ajak pegi dating2 kat sini actually hubby janji nak bawak pegi makan2 dari hari ahad aritu.. janji nak balik awal biasa la dah busy janji tinggal janji je la pastu balik bawak pegi makan tomyam kat area rumah je.. :-( merajuk punya pasal makan pun tak selera... kbtlan selasa aritu hubby tak de keje so nak bawak aku pegi makan2 dia suggest tmpt ni sbb dia penah lalu kat sini then nmpk mcm best je..aku kalau pasal makan... laju je la..:-)




ni la restoran nyer....
  






hubby order ni... Gemas Gold Classic Burger = RM28
 
 


aku order ni BBQ Spare Rib RM50 for 3 Ribs RM70 for 5 Ribs (orang tamak mcm aku kena ambik ni... hahaha) food kat sini mmg best la ada citarasa dan tekak melayu.... sbb chef dia melayu .. kalau tak silap aku larrr pegi la try sure it won't regret :-) alamat kat sini erkkk...  

MeatWorks Restaurant @ Solaris 2G 3A, Jalan Solaris 5, 
Block H Solaris Mont Kiara 50480 
Kuala Lumpur, Malaysia. 
  (Directly across Cold Storage)  
T +603 6203 0871 F +603 6203 0872

1 comment:

Shida Karim said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...