Followers

Tuesday, 20 July 2010

.:whoopie pies:.

cuba korang tgk gmbr ni..... tergoda tak??? aku seriusly tergoda ngan gmbar ni dari blog Shopping Queen ni.. terus aku order tis * * WHOOPIE PIES!!!! * * kalau korang terleleh air liur tgk.... silalah order... dia kat putrajaya je.. senang nak pick up....

  http://shoppingqueen78.blogspot.com/

 


ni yg aku order thru email semalam n dpt smlm gak... sbb tis week dah fully book sbnrnya tp dia try gak squeeze in my order smlm... mmm TQ kak dpt gak rasa







Sedap nih!!!.... tak manis sangat... order la...pasti tak kan menyesal...:-)

4 comments:

mysha said...

uisH teLan aIr liuR sHa tgk huhuhu...

yatt said...

alamak mak buyung tak dpt nak nolong sila la order yer.. hehehe sedap sha order la...

Anonymous said...

ape cite FC8282 skg? dah bungkus kan? korang dpt gaji puluh2 ribu. tp duit tu dtg dr dwnline2 korang yg terpaksa berhutang dengan bank. tolongla.. tolongla.. jgn tnjkan rase bongkak g melancong bershoping sakan hasil dr duit org bwhan yg kene byr pinjaman tiap2 bulan. simpatila kat org bwhan yg nak beli susu n pamper baby pun xlepas, tp korang dgn bongkak membelanjakan duit tu.. matlamat x meghalalkan cara.

yatt said...

mr / ms anonymous : salam asal tak letak nama?? tak berani??? saya pun berhutang ngan bank jugak bukan d/line2 je... dah tau nak beli pampers tak lepas buat pe buat jugak?? saya tak pernah paksa org join bis ni.. nak join dgn rela hati join la.. apa maslhnya... sapa kata bungkus?? benda ni masih dalam siasatan lagi... bukan manusia yg menilai sama de apa yg saya buat ni halal atau tak... itu antara saya dengan Allah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...