Followers

Friday, 27 August 2010

.:late nite @ red wok:.

semalam lepas pegi shopping2 skit kat IOI Mall.. mkn kat red wok bangi.. aritu try cari restoran ni tak jumpa, malam tadi pun jenuh cari even dah tgk maps pun.... tp kitorang laki bini gigih mencari sampai jumpa sbb tak puas hati dah 2 kali cari tak jumpa akhirnya jumpa gak
 
kitorang sampai dah lambat kul 11 stimboat tu sampai kul 12 so makan secara tamak haloba lar hahahah... 
 








kitorang ambik korean style stimboat + grill = RM30 per pax

overall ok la puas hati makan sbb sos dia pedas ada skit2 rasa mcm kat johnny.. hubby puas hati so boleh pegi lagi :-) stimboat dia biasa2 je... tp grill tu buatkan jadi best..


 

2 comments:

Mr. and Mrs. Mizan said...

mcm menarik aje.. kena try nih...

yatt said...

mmg menarik try tau... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...