Followers

Friday, 27 August 2010

.:tupai-tupai:.

gmbr lama baru nak upload
memandangkan tupai-tupai baru bukak cawangan kat bangi harus la pegi try kan.. kononnya nak try dia punya stimboat tp kitorang terjah restoran ni awal sangat stimboat start from 6pm sampai kul berapa tah... tak de rezeki kitorang just order ala carte menu je....
 
ni gmbr apa yg kitorang makan kat tupai-tupai b4 puasa aritu



 


kangkung goreng belacan + sotong = sedap bangat.. price = RM13.00 kot lupa dah
  
aku order nasi goreng ni pun lupa nama boleh tahan gak sedap price = around RM13.00 gak kot
 

prawn butter sauce kot nama dia kalau tak silap larr price = RM23 kot


hubby punya porridge = RM8.50 

rasanya ala carte menu dia mostly RM10 and above agak mahal aku rasa, tp sib baik sedap.. nanti nk datang lagi try stimboat air kelapa dia plak...sedap ke??

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...