Followers

Friday, 29 October 2010

.: anak tunggal vs anak bongsu:.

arini nak pegi pulangkan kuarters.... blum duduk dah pulangkan...kelakar kan?? don't ask me why... ask him...


haishh susah la berbincang ngan anak tunggal ni... mcm aku, anak bongsu aku lebih suka berdikari berdiri ngan kaki sendiri susah senang tanggung sendiri....biasa la anak bongsu kan dikategori kan sebagai degil dan keras hati....heheheh tu la... susah la anak tunggal ni... nak ckp pun husb kita gak kan... hehehe bukan nak kutuk ke apa kutuk2 sayang hihihihi...aku tak kisah pun nak dok ngan my MIL even 20 ke 30 thn lagi sbb aku mmg tak de mslh nak stay kat situ....tp sampai bila kan?? :-(

biasalar...

Kehidupan tak seperti yang kita rancangkan
Tak seperti apa yang kita impikan…
Kehidupan adalah sesuatu yang tak mampu kita jangka dgn akal fikiran… kan????


maybe kitorang dok kat rumah yang kitorang beli tu kot...tp bukan skrg lar.. next year kot sbb still de tenant....ala rumah yg beberapa jengkal dari rumah mak dia tu... baru la dia senang hati...

ok la choww...org BPH dah kol weiii... :-)


4 comments:

Rose Emely said...

awat tak ajak owang pegi skalik??? kasi tukar nama sajork....huhuhu lama tu nak tunggu giliran. huhuhu :((

yatt said...

mana leh la wei.. sukati ko je..diorang ckp tak boleh

farra8979 said...

biasa la kan.. kadang2 susah gak nk faham pasangan kt.. yg penting kena byk bersabar.. hurrmmm..

yatt said...

farah : mmm.. tu la hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...