Followers

Thursday, 15 March 2012

.: shopping-shopping barang baby :.

 tak de la shopping apa sangat actually yang iye nyer baju bajan yang banyak nyer... 
barang-barang yang besar-besar tak beli lagi pun.... yang tu tunggu dulu la...

sekarang ni pantang pegi mana-mana nmpk je baju baby laju je ambik bayar... asyik-asyik ambik baju jer...hahaha

hubby pun sama kemain suka lagi dia tgk baju comel-comel tu...
yela sapa tak excited kan?
aku ni walaupun dah scan doc ckp baby gurl tp still beli ala-ala unisex jugak tak berani nak beli pinky-pinky n renda-renda... walaupun geram actually ngan baju-baju baby gurl tu... tunggu la dia kuar nanti baru beli lagi :)




 tinggal nak beli skit-skit jer pun... baju tak tambah dah kot, rasa mcm dah cukup tp tak tau la kalau geram sambar jugak selai dua :)... hihihi



ni pun sorok-sorok jugak dari MIL bila bawak balik... dia bising beli awal-awal, tp kalau tak beli dari awal nanti parah plak nak beli sekali harung kan... lagipun aku risau tak larat sangat nak jalan bila dah dekat-dekat nanti... ni pun kalau jalan lebih skit,  siap la malam tu lenguh2 la kaki... susah nak tido... so beli awal-awal skit senang nanti

oooo balik kampung last week tgk2 mak aku dah siap buat dah set tilam untuk baby... sayang mak!!!!....bunga-bunga pink okehh hihihi... sah-sah la gugurl ni... ;-p

tapi aku pun ada order gak satu set leh la tukar2 nanti...

tengok-tengok balik list nak bawak pegi hospital utk baby dah cukup lengkap dah... skrg ni rasanya mcm dah 70% dah sedia.. mudah-mudahan ada rezeki lagi untuk baby lepas ni :)


8 comments:

Mommy Irfan said...

kelassssss ko maria...
ala..aku x sempat nak beli baju bby lg, igt hjg bln ni baru nak beli.. tp baju irfan ade gak yg x pki lg..leh la dia pki nnt, kan.. :P
cuma aku dh beli stroller tandem tuk irfan ngan adiknye nnt.. sng satu stroller tolak 2org sekali..hehe
x sabo dah ni.. tp dlm ht, takut weh nk bersalin...heee

my everything said...

sonoknyee kakyatii nanti dah bersalin bagitau tau kite nak bagi prezenn hehe

yatt said...

aja : tu la kan.. seronok tp takut gak.. tak nak pikir la.. ngeri... hihi

nana : okeh sayangku... hihi kalau dekat senang nak jumpa :)

nUruL 'aIn (^_*) said...

ngeeee...bnyk nye baju yg akak beli kan utk anak angkat sy....

sume dah beli so mummy angkat nk beli kan ape plak ni (^_~)

yatt said...

ain : haha mummy angkat beli lagi mahal la.. :)

pnsusu said...

wahhh...suka tgk baji baby comel2...sweet je

moga dipermudahkan urusan ya..amin

yatt said...

Pnsu : thanks... geram kan tgk baju baby.. asyik nak cium2 jer.. hihi

♥ ROS ♥ said...

Wah sonok shopping bju bby nih.. Rasa mcm xpnah ckup ja... Bau pun sodap...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...