Followers

Monday, 26 March 2012

.: seefood :.

nak update blog tp tak tau nak citer pe... :)

 


last week pegi dating-dating tgk wayang ngan hubby tiap-tiap minggu asyik cari barang baby jer kan... last weekend tak beli barang baby dah.. sbb dah hampir-hampir cukup dah... 

ajak hubby tengok wayang citer seefood... dah lama giler tak tgk wayang last tgk citer ombak rindu rasanya.. tu pun pegi time keje ngan opis mate...

bagi aku menarik gak la citer ni... bangga la jugak kan malaysia leh buat citer animasi bahasa inggeris mcm tu... sbb gambar dia cantik sangat.... 

sapa tak tgk lagi pegi la tgk... comel jer ikan2 tu... hikhik.. 

tu jer nak citer... bye.. :) 


** tilam baby yg ditempah dah siap... asyik nak tgk jer geramm.. hihii gmbr nanti aku upload :)

1 comment:

Mrs Nazar said...

mmmm ko gi tgk seefood...last saturday gi gak tgk wayang..tapi cerita hungger game..seefood kat Kinta city x ada....

last 2 cerita tu borink...ckp jer byk...last2 ashraf mengamok ajak kluar...padan muka kami!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...