Followers

Monday, 14 May 2012

.: order barut baby plak :.

yeayyy barut yang diorder dah siap....


pendek kata selagi tak bersalin selagi tu la dok mengorder mcm2... haha padahal dah ada dah barut belambak kat kampung, mak aku dah siap basuh dah pun tapi nak jugak order yang ni sebab comel sangattt.... hihi

kalau sapa2 mom to be tak beli lagi leh la order kat sini Junita Khalid




9 comments:

lieyalatif said...

comel gile koooooooooooo......aku dulu pakai yg zip zap tu...dasar pemalas kan hahaahaha....tapi baik ko beli cam ni yatt...nanti die tahan lame sikit...tuk anak ke 2, ke 3 leh pakai lagi....mcm aku beli yg zipzap tu....dah lunyai dah.....

yatt said...

haha kannnn terorder sbb comel sangatt geramm.. aku de gak yg zipzap tu tapi kan aku pun rasa yang tu tak tahan aku basuh smlm dah mcm kembang dah padahal rendam2 gitew jer

Mrs Nazar said...

yaalah cute giler!!!

nak la jugak!!! hahaha.. yg abg punya pun x sempat nak lonyai lagi..

dah aku nak beli baru sebab tgk kat blog ko nih

yatt said...

haha gi beli cepat jgn tak beli...

Hana Soffelia said...

Makcik i belikan barut untuk baby tp warna purple tau, sekali my mum tgk dia ckp mcm apron barut sekarang dgn corak mcm2. haha sabar jelah. Padahal comel jekan barut corak2..

yatt said...

haah hana... yg off white tu dah biasa sangat kita tengok kan.. skrg ni dah bercorak2 gerammm tak leh tahan tengok :)

Mashitah Mamat said...

cantiknya barut baby tu...aduiiii......

unknown said...

Salam sis, Ada Jual lg tak barut baby ni

unknown said...

Salam sis, Ada Jual lg tak barut baby ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...