Followers

Tuesday, 15 May 2012

.: weekend projek ~ basuh baju baby :.

alhamdullilah...

 dah masuk 34 Weeks dah....legaa rasa bila dah settle basuh baju baby... 

letih gak rupanya even baju tu kecik2 jer berjam jugak la dok dalam bilik air tu haa sib baik tak patah pinggang jer...huhuh... letih-letih pun puas hati... basuh sambil senyum jer... hihiihi

masa tengah sidai-sidai tu jiran sebelah datang jenguk, sebab geram tengok baju comel-comel jerr.....siap cakap banyakkk nyer baju baby aku, kalah baju anak dia yang dah 2 thn hihihi... aku rasa tak la banyak mana pun compare to orang lain yang aku tengok lagi la sampai tak cukup ampaian lagi...aku nyer sikit jer la tak bnyk la..






 bila tengok2 balik baju semua aku rasa mcm baju-baju baby ni bnyk yang warna kuning...kalau mak aku tengok mesti bising ni... kan petua orang tua-tua jgn beli warna kuning takut anak kena jaundis... betul ke??


sekarang sume benda dah almost done dah cuma breastpump jer tak beli lagi...yang lain-lain dah settle rasanya..takut terlupa benda kecik-kecik jer.. yang tu leh beli kemudian kot..yang penting-penting setakat ni dah beli...

air selusuh pun hubby dah buatkan weekend aritu..alhamdullilah..
  dah leh bersalin dah ni.. kuikui


 doakan aku n baby selamat ye...insyallah.. luv u alll

13 comments:

Riny said...

semoga selamat besalin secepatnye..hik3..da x sabar ye??

yatt said...

riny : haah dah tak sabar dah :) thanks for your pray

Hana Soffelia said...

Banyaknya baju. Hana xbasuh lagi baju baby. Hehe Semoga selamat semuanya.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

huaa! tomelnya! geram!

yatt said...

hana: basuh cpt2 nanti dah sarat, mesti tak larat :)

shinnaz : hihi.. i doakan lepas ni u plak gantung baju comel2 ni :)

Mrs Nazar said...

COMEL2 baju anak ko T... hihihi..semoga selamat bersalin nanti... mesti dlm hati dah berbunga2 dah kan... x sabar nak tgk org baru kan

cikpuanputeri said...

bestnya dah basuh2 baju baby. comel! take care mommy!

yatt said...

izan : ko dah basuh tak? baju2 asyraf? tgk2 kuar gurl hihih

yatt said...

cikpuanputeri : thanks... tu la dah basuh senang tak yah pikir dah :)

Mrs Nazar said...

yati... kalu gugurl lagi aku suka ma... x kisah..janji baju nyer dah ada..kalu gugurl..beli terus pakai la jawabnya...

Anonymous said...

breastpump tu salah satu benda yg penting...better beli sblum bersalin...

♥ ROS ♥ said...

Insyaallah moga suma selamat.. Ros dulu 6helai bju ja.. Kira yatt ni byk jgak la..hahha.. Biasalah, excited lebih tu mesti ade.. Kihkih..

zafairMAS_shakleeSITE said...

Hai.. Bestnye.. Comel2 bju bb, rase xsaited plak nak mendobi nanti.. Grm ngk bj y bsidai tu, cmey sgt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...