Followers

Tuesday, 18 September 2012

.: 1st day keje :.

holla holla.......rindu aku tak?? hehehe 
 
bersawang2 dah blog aku ni 3 bulan ditinggalkan tanpa entry busy ngan anak dara aku sorang tu sampai tak terhupdate2 blog ni haaa.... hari ni 1st day naik keje balik after 3 months bersenang lenang di rumah n 1st day jugak tinggalkan bella with babysitter tak tau la mcm mana si kecik tu, sampai skrg still refuse minum pakai botol , hopefully she can survive...






2 comments:

Mrs Nazar said...

Of course everything will be orait...welcome back mama bella...nanti update byk2 gambar anak dara u...happy working...

♥ ROS ♥ said...

Selamat bekerja.. Mesti byk entry terkumpul.. Hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...