Followers

Tuesday, 6 October 2009

.:nak update apa yerk??:.

tak tau nak update pe kat blog ni asyik melayan facebook je sampaikan terabai blog aku kesian dia... 
tetiba je letak gmbr ni..hehehe ni gmbr aku snap sblm pegi keje aritu.. ok tak aku pakai tudung cenggini?? disebabkan hubby aku tak suka aku pakai tudung ala2 siti tu so aku pelbagaikan penggunaannya buat cenggini... baru dia kata ok...dengar ckp suami serba serbi nih... isteri mithali la katakan hahaha...
tak de la.. hubby aku ni lain mcm skit kalau dia rasa tak kena dimata dia tu jgn la pakai mesti dia kutuk2 nanti.....sblm ko menanah telinga menahan kutukan yg padu tu baik la jgn pakai abis cito...





tak de mende pun nak citer sbnrnya... bila la aku nak buat tranformasi ni?? :-)

2 comments:

illa said...

salam..ok2 lawa aty pakai tudung camni..

yatt said...

yeke?? thanks.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...