Followers

Monday, 28 September 2009

.:raya 2009:.

2 hari sblm nak raya kitorang smpt lagi pegi jln TAR yela thn ni raya kat Gemas so boleh la berjalan2 ke jln TAR kalau balik perak tak dapek la... awal2 lagi aku dah berbungkus bangkas ke sana..
bukan nak beli apa pun sajer teman member yg bershopping last minute tu dan nengok kemeriahan lelongan di sana... mmg kaw2 nyer murah bgykan baju yg harga seratus lebih tu jadi 50 je... ikutkan hati mau aku beli lagi 2 3 pasang sib baik sume yg aku pilih tak de saiz utk org kecik molek mcm aku ni haa yg tinggal cuma saiz besar je... slamat duit hubby..
sblm berjalan2 tu kitorang layan makan stimboat ni dulu dia nyer kuah mmg layan la pedas giler.. sambil makan tunggu kawan hubby cari parking.. org ramai paking susah giler
sblm balik raya duit raya harus kena isi siap2 kat dalam sampul dan tulis siap2 utk belah perak dan N9
ni gmbr masa dah siap2 barang masuk dalam kete nak balik Felda Pasir Besar, Gemas dan posing dalam kete wajib :-)
gambar2 raya pertama sedih gak la first time tak beraya dgn mak abah di hari pertama tp tak terasa sgt sedihnya sbb belah mana2 pun dilayan mcm keluarga sendiri....mak lang ckp tak de istilah menantu dlm keluarga ni... :-)
raya kedua ptg, aku dah bertolak ke perak utk beraya di sebelah aku plak... tak de pe aktiviti sgt sbb kat perak cousin aku nikah so sibuk ngan kenduri ptg tu aku ngan hubby belanja family makan seafood kat teluk batik betul2 sebelah marina resort
dengan mak dalam kete
ni family nyah aku dari pantai remis, kitorang janji jumpa kat teluk batik je... ni masa baru sampai
hubby pilih ikan....
ni je gmbr yg smpt di tangkap.. masing2 dgn hal masing2 tak smpt nak tgkp gmbr pun

3 comments:

iedaLUVsham said...

waa...nak duit rayer gak! hahaha!! ;p

leadleedeea said...

macam bnyk jek duit raya tuuuuuuu....heheheheee~!!!

yatt said...

tak de la lead bagi sikit2 je ikut kemampuan huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...