Followers

Friday, 16 April 2010

.:MoVeN Peak:.

gambar makan-makan kat moven peak ni gmbr agak lama la.. sajer je nak letak memenuhi ruangan2 blog aku yg dah lama tak berupdated ni haaa.. masa ni menemankan hubby jumpa org .. sambil2 tu melantak la sekali ....

tengah menunggu makanan yg tak kunjung tiba...hubby smpt lagi main poker..


mushroom soup dia creamy giler.. tebayang2 ke'creamy'an nya.. ko!!

hubby's 


mine



kitorang order set apa tah skali ngan air, salad, mushroom soup tu, ngan dessert..mmg kenyang giler padahal dah makan tghari dah kat umah masa tu.. ptg pun makan bnyk gak...

mmmmm.. pinggan yang kekosongan dan perut kitorang yg kepenuhan.... bakal2 kebuncitan tahap kronik dah ni.... 

oh my god... 

i've to diet.... soon.. soon...:-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...