Followers

Wednesday, 4 April 2012

.: 7 months update & tilam kekabu baby :.

baru balik dari cek-up... boss tak de 3 hari sampai-sampai opis terus update blog...huhu

hari ni cukup 28 weeks 2 days, baby sihat mama nyer pun sihat walafiat... mudah-mudahan sihat hingga melahirkan :)




update gambar perut dah masuk 3 trimester ni, skrg perut dah semakin mengembang ke tepi, dah tak muncung ke depan dah... 

yang pasti mama nyer nak berjalan pun dah terkengkang2, org dok ingat dah 9 bulan dah gaya tak laratnyer... hihihi bukan sengaja, memang payah nak melangkah skrg kena kurangkan aktiviti wajib berjalan kaki ke alamanda nmpknya... 

huhu mama tak kisah la... tak larat ke sakit ke anything for you my little 'B' :)






 selitkan jugak gambar tilam kekabu yang aku tempah.... dah siap dah yeayyyy!!!! dia janji siap dalam 1-2 bulan, so tempah la awal tengok-tengok 3 weeks dah siap dah... 

tempah kat opis ni je pun, kat Anjung, RM200 kain boleh pilih nak kain apa + nak design mcm mana... aku rasa berbaloi la ngan kecomelan nyer... hihihi

sapa nak tmph leh tgk kat sini BabyLyd Collection
 tetiba promote... "sharing is caring" kannnn.....hihihi..

k la.... bye :)


10 comments:

Riny said...

comel tilam tu..perot pon comel..hehehehe...


nnt leh tempah tilam tu..kot2 x lame lg de baby..:)

yatt said...

Riny : TQ riny :)haah tempah la berbaloi2 leh pakai sampai dia 5thn kot.. hihi

nUruL 'aIn (^_*) said...

cantek nye tilam tu =)

ehh bkn blh pkai smp umo 5 tahun la tp blh pkai utk adik2 dia nnt la =p

Mrs Nazar said...

comel-comel..i like..kira kalu bb gurl bley pakai ..bb boy pun bley pakai..ada gamber butterfly ngan keta comel..

yatt said...

ain : haha tu la pasal, pakai utk generasi seterusnya :)

izan : kannnn.... membeli sambil berjimat namanya ni :)

DaZzlingLilLy said...

comel jer tilam baby..hehe..wah tak lama dah yatt nak timang baby kan..i pun tumpang tak sabar..

| SUE | said...

kejap je dah 7 months ye.
comeynyer tilam...eeeee perut tu pon comey!

yatt said...

lily : hihi tq lily...

sue : tu la pejam celik, pejam celik lagi 2 bln ++ jer.. :)

Hana Soffelia said...

Comelnya tilam tu. Mesti baby suka..

yatt said...

Hana : TQ dear harap2 baby suka la.. hihihi comel kan? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...