Followers

Wednesday, 20 March 2013

.: bella's bento :.

Start smlm aku hantar bekal utk breakfast bella ke rumah bbysitter... Before ni aku just bekalkan biskut jer kt dia tp skrg dia dah tak nk biskut tu.. Jemu barangkali... smlm pun dia dah 9 months takut plak dia lapar kalau tk breakfast, tengahari MIL dah ambik dia, so mkn bubur kt rumah... Cuma pagi jer la..

Smlm aku buat cheesy mashed potato + mango sebagai dessert

Harini pudding oat mango + puree pear




3 comments:

Mrs.Farhana said...

nyum2...waaa..sedapnye..

mesti bella berselera nk mkn :)

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Hana Soffelia said...

Comel la bekas air bella. Hana xbeli lagi bekas air macam tu. Kena pergi cari hari Jumaat ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...