Followers

Friday, 15 March 2013

.: buat puree baru :.


blog ni dah jadi blog masak-masak solid food dah jadinya haha... jgn boring ye :)
 
ni puree baru untuk bella actually sbb nak intro cheese kat dia... so buat puree ni potato+  brocolli + cheese

stim potato ngan brocolli tu pastu masuk dalam blend letak grated cheese skit.. aku pakai jenama bega tah tiba-tiba gmbr cheese tu tak leh upload plak kat sini


before blend





after blend



ni dah siap-siap masuk dalam bekas... aku pakai potato sebijik jer dpt la 2 bekas kecik ni sedap okeh rasa lemak-lemak gitew aku ni dah la mmg hantu chesse harus la rasa sedap jer



yang ni okeh la jugak bella nak makan... tp mcm kena letak dlm pasta kot ok skit kalau tak mcm muak skit la....

paling senang buat ni :)

2 comments:

Hana Soffelia said...

Nice combination untuk bella. bukan bella je, aunty pun dah terliur ni. keke

Mrs.Farhana said...

bella mkn byk x dear?baby kita dh xnk mkn homemade..sedey gak..tp nk buat cm ne..gigih la bg cerelac, janji die mkn..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...